Blogger Crew Forum
Sila Daftar Untuk Join Forum Ini.. Setiap Pendaftaran / Post / Masej Ada Pointernya Di Forum Ini. Semua Free Sahaja.. Jika ada Problem.. Sila Report. Untuk Topic Hacking adalah Private.. So Kena Register dulu ya.. Terima Kasih -Admin-
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 28 on Sat Jan 08, 2011 3:26 pm
Latest topics
» Produk Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:53 pm by Teratai Kayangan

» Formula Terkini Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:51 pm by Teratai Kayangan

» tawaran side income kepada mana-mana individu @ syarikat yang berminat
Sun Jul 17, 2011 8:27 pm by mr.huzaifah

» Jana Pendapatan Dgn Hanya Klik Sajer,,,,
Sun Jul 17, 2011 1:11 am by mohd_oi

» Dalang sebenar BERSIH, bukan Ambiga?
Mon Jul 11, 2011 9:26 am by blogger

» nak buat via i phone
Tue Jul 05, 2011 12:52 pm by zafana

» Agent Topup - jana pendapatan lumayan!
Sun Jul 03, 2011 3:28 am by blogger

» Kami Benci Muka Buku!
Wed Jun 29, 2011 10:54 pm by Team Blogger Crew

» Status Via Ayahanda !
Wed Jun 29, 2011 12:12 pm by Team Blogger Crew

Facebook Pages
Chat Via Blogger Crew
Advertisement

Pengalaman sepanjang hidup lah..jiwang2 takde lagi

View previous topic View next topic Go down

09012011

Post 

Pengalaman sepanjang hidup lah..jiwang2 takde lagi




saya bukan blog budak2 comel sebab saya dah dewasa, kalau saya budak remaja lagi mungkin saya adalah budak comel itu..huhuhu
dan saya bukan blogger otai kalau otai saya tak masuk sini..oppss statement..larikkkkk!

Cerita,ulasan atau apa2 jelah..
i love you all!!! for what? for visiting my humble bubb;le blog..

http://manislolilpop.blogspot.com
oh ye ke?

avatar
saratuya
Geng Blogger Junior
Geng Blogger Junior

Posts : 6
Reputation : 0
Join date : 09/01/2011

Back to top Go down

Share this post on: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Pengalaman sepanjang hidup lah..jiwang2 takde lagi :: Comments

avatar

Post on Sun Jan 09, 2011 3:46 am  Team Blogger Crew

saratuya wrote:saya bukan blog budak2 comel sebab saya dah dewasa, kalau saya budak remaja lagi mungkin saya adalah budak comel itu..huhuhu
dan saya bukan blogger otai kalau otai saya tak masuk sini..oppss statement..larikkkkk!

Cerita,ulasan atau apa2 jelah..
i love you all!!! for what? for visiting my humble bubb;le blog..

http://manislolilpop.blogspot.com
oh ye ke?



Haha.. Adios.. cyclops comel ker tak no hal.. Janji Hati.. tu saja penting.. Suspect Oppss! affraid lol!

Back to top Go down

avatar

Post on Sun Jan 09, 2011 1:14 pm  saratuya

hehehehehe..*eh ada icon smiles tu pakai je * Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
SEmangat nak berblog..terima kasih.

Back to top Go down

avatar

Post on Sun Jan 09, 2011 2:11 pm  Team Blogger Crew

saratuya wrote:hehehehehe..*eh ada icon smiles tu pakai je * Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
SEmangat nak berblog..terima kasih.

Sama2.. afro afro elephant elephant farao

Back to top Go down

avatar

Post on Thu Jan 13, 2011 3:48 pm  saratuya

saya Singgah sini jap tgk apa2 yang patut then promo blog sekali lah..jom ke http://manislolilpop.blogspot.com..
dah update entry baru dan follow lah saya..jomlah saya nak pergi beli ice blended ni..ha!! baru nak follow kan..mmg mate duitan lah you all ni..gurau je Razz Razz Razz

Back to top Go down

Post   Sponsored content

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum