Blogger Crew Forum
Sila Daftar Untuk Join Forum Ini.. Setiap Pendaftaran / Post / Masej Ada Pointernya Di Forum Ini. Semua Free Sahaja.. Jika ada Problem.. Sila Report. Untuk Topic Hacking adalah Private.. So Kena Register dulu ya.. Terima Kasih -Admin-
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 28 on Sat Jan 08, 2011 3:26 pm
Latest topics
» Produk Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:53 pm by Teratai Kayangan

» Formula Terkini Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:51 pm by Teratai Kayangan

» tawaran side income kepada mana-mana individu @ syarikat yang berminat
Sun Jul 17, 2011 8:27 pm by mr.huzaifah

» Jana Pendapatan Dgn Hanya Klik Sajer,,,,
Sun Jul 17, 2011 1:11 am by mohd_oi

» Dalang sebenar BERSIH, bukan Ambiga?
Mon Jul 11, 2011 9:26 am by blogger

» nak buat via i phone
Tue Jul 05, 2011 12:52 pm by zafana

» Agent Topup - jana pendapatan lumayan!
Sun Jul 03, 2011 3:28 am by blogger

» Kami Benci Muka Buku!
Wed Jun 29, 2011 10:54 pm by Team Blogger Crew

» Status Via Ayahanda !
Wed Jun 29, 2011 12:12 pm by Team Blogger Crew

Facebook Pages
Chat Via Blogger Crew
Advertisement

Luahan Seorang Lelaki

View previous topic View next topic Go down

Luahan Seorang Lelaki

Post  Team Blogger Crew on Fri Jan 07, 2011 3:45 pm

Pandang langit dan pejam mata....


Bila awak senyum kat lelaki lain, saya anggap awak senyum kat kawan awak je..
Tapi bila saya tengok perempuan lain, awak terus cubit saya..

Bila ada perempuan lain call saya, apatah lagi kalau saya yang call perempuan lain, saya terus bagitahu awak, bukan untuk buat awak cemburu, tapi saya xsedap hati nak belaku curang kat awak..
Tapi bila awak call lelaki lain, awak xpernah pon bagitahu saya, kalau lelaki yang call awak, lagi la awak tak akan bagitau..

Bila awak call saya waktu saya ngantuk, saya terus je terjaga, terus hilang mengantuk..
Tapi, bila saya call awak waktu awak ngantuk, awak cakap awak nk tidur lepas tu terus letak.. Kadang-kadang awak cakap sambil mamai je.. saya tunggu je.. tengok-tengok awak dah terlena

Bila awak nak pakai duit, awak cakap je nak berapa, kalau saya ada, terus saya bagi, kalau tak ada, kad bank lagi saya bagi.. Semua nombor pin bank saya awak tahu..
Tapi, kalau awak, saya ajak keluar pun, awak dah cakap takde duit, belum lagi saya cakap suruh awak belanja..

Bila awak cakap nak makan pizza, saya suruh awak tunggu kat tempat biasa, saya sanggup batalkan main bowling dengan kawan-kawan..
Tapi bila saya cakap, tolong belikan nasi, sebab saya xlarat nak keluar, awak cakap, “oh, tidak”..

Bila awak ajak saya keluar, walaupun esok saya ada ujian pun saya sanggup keluar lagi..
Tapi bila saya ajak awak keluar, awak cakap awak nak duduk kat bilik je, xlarat..

Bila saya nak sambut birthday awak, awak tidur, langsung awak xhargai..
Tapi bila birthday saya, seharian awak xcontact saya..

Bila, saya tegur awak, awak selalu cari kesalahan saya nk tutup kesalahan awak..
Tapi bila awak marah saya, saya diam je, walaupun saya xsalah..

Bila saya buat salah, saya akan mintak mintak ngaku salah saya..
Tapi bila awak wat salah, saya jugak yang akan mintak minta maaf..

Bila kawan saya call depan awak, saya cakap kejap je, xnak awak terasa..
Tapi bila kawan awak call, awak boleh je biarkan saya tunggu awak sejam..

Bila awak call masa saya tengah cakap phone, saya terus putuskan talian, angkat awak call..
Tapi, bila saya call masa awak ngayut, awak biarkan je saya kat talian lama-lama..

Bila awak call masa saya buat kerja, saya terus berhenti buat kerja..
Tapi, bila saya call awak masa awak buat kerja, awak cakap macam nak xnak je, apa lagi kalau nak awak berhenti buat kerja..

Embarassed affraid
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum