Blogger Crew Forum
Sila Daftar Untuk Join Forum Ini.. Setiap Pendaftaran / Post / Masej Ada Pointernya Di Forum Ini. Semua Free Sahaja.. Jika ada Problem.. Sila Report. Untuk Topic Hacking adalah Private.. So Kena Register dulu ya.. Terima Kasih -Admin-
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 28 on Sat Jan 08, 2011 3:26 pm
Latest topics
» Produk Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:53 pm by Teratai Kayangan

» Formula Terkini Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:51 pm by Teratai Kayangan

» tawaran side income kepada mana-mana individu @ syarikat yang berminat
Sun Jul 17, 2011 8:27 pm by mr.huzaifah

» Jana Pendapatan Dgn Hanya Klik Sajer,,,,
Sun Jul 17, 2011 1:11 am by mohd_oi

» Dalang sebenar BERSIH, bukan Ambiga?
Mon Jul 11, 2011 9:26 am by blogger

» nak buat via i phone
Tue Jul 05, 2011 12:52 pm by zafana

» Agent Topup - jana pendapatan lumayan!
Sun Jul 03, 2011 3:28 am by blogger

» Kami Benci Muka Buku!
Wed Jun 29, 2011 10:54 pm by Team Blogger Crew

» Status Via Ayahanda !
Wed Jun 29, 2011 12:12 pm by Team Blogger Crew

Facebook Pages
Chat Via Blogger Crew
Advertisement

Jam Budak Punk

View previous topic View next topic Go down

Jam Budak Punk

Post  Team Blogger Crew on Tue Jan 18, 2011 12:58 pm

Seorang budak punk mengajak kawannya datang ke rumah barunya. Dengan bangga dia menunjukkan ruang-ruang bilik dan hiasan rumahnya itu. Mereka berhenti di sebuah gong tembaga yang besar dan kelihatan menarik dan antik.

Kawannya bertanya, "apa benda ni? Kau budak punk pun boleh minat dengan dikir barat ke?"

"Menarik kan?" Jawab budak punk itu. "Ini bukan alat muzik lah bro. Ini jam bercakap."

"Jam bercakap?! Fuyohh! Bro, macam mana ia beroperasi? Sekarang pukul berapa, cuba kau demo sikit."

"Demo? Kau serius? Ok, tengok ni," kata budak punk itu lalu mengangkat gendang besi yg kelihatan berat sambil menghayun kuat menghentam ke tengah-tengah gong itu yg terus mengeluarkan bunyi yang kuat bagaikan boleh memecahkan gegendang telinga.

Tiba-tiba terdengar jeritan di sebalik tembok rumah sebelah, "Hoi!!! Kau dah tebiat nak mampus ke apa hah?!!! Dah pukul 2 pagi lah biul. Tak tahu nak tidur ke?!! Sewel punya budak!"

"Ah! Dah pukul 2 pagi daaah," jelas budak punk itu.
Kawan dia cuma garuk kepala masih blur dan terkedu lagi nak cakap apa-apa.
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

Re: Jam Budak Punk

Post  mesin rumput on Mon Mar 28, 2011 2:21 pm

hahahaha ni cool.. Very Happy

mesin rumput
Geng Blogger Junior
Geng Blogger Junior

Posts : 1
Reputation : 0
Join date : 28/03/2011
Age : 24
Location : depan laptop

http://www.vamp-in-da-house.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam Budak Punk

Post  Team Blogger Crew on Mon Mar 28, 2011 5:44 pm

mesin rumput wrote:hahahaha ni cool.. Very Happy

hahaha.. biasa lahh.. yeehh! punk!!.. punk not death!
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

Re: Jam Budak Punk

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum