Blogger Crew Forum
Sila Daftar Untuk Join Forum Ini.. Setiap Pendaftaran / Post / Masej Ada Pointernya Di Forum Ini. Semua Free Sahaja.. Jika ada Problem.. Sila Report. Untuk Topic Hacking adalah Private.. So Kena Register dulu ya.. Terima Kasih -Admin-
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 28 on Sat Jan 08, 2011 3:26 pm
Latest topics
» Produk Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:53 pm by Teratai Kayangan

» Formula Terkini Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:51 pm by Teratai Kayangan

» tawaran side income kepada mana-mana individu @ syarikat yang berminat
Sun Jul 17, 2011 8:27 pm by mr.huzaifah

» Jana Pendapatan Dgn Hanya Klik Sajer,,,,
Sun Jul 17, 2011 1:11 am by mohd_oi

» Dalang sebenar BERSIH, bukan Ambiga?
Mon Jul 11, 2011 9:26 am by blogger

» nak buat via i phone
Tue Jul 05, 2011 12:52 pm by zafana

» Agent Topup - jana pendapatan lumayan!
Sun Jul 03, 2011 3:28 am by blogger

» Kami Benci Muka Buku!
Wed Jun 29, 2011 10:54 pm by Team Blogger Crew

» Status Via Ayahanda !
Wed Jun 29, 2011 12:12 pm by Team Blogger Crew

Facebook Pages
Chat Via Blogger Crew
Advertisement

Perempuan memang lebih perasan !!

View previous topic View next topic Go down

Perempuan memang lebih perasan !!

Post  Team Blogger Crew on Fri Jan 07, 2011 4:12 pm

Ahaks. From this title it will give us a few interpretations. May be some of you will agree because girls definitely more sensitive to their surroundings. And that is why girls is twice easy to ‘notice’ if something had happen.“Eh! Semalam 90%, hari ni 70%!!”But that is not what the title meant. When it said ‘perasan’, it is more to what kelantanese said as ‘koya’. No hurt feelings key. It may be quite harsh word but maybe you will agree based on certain facts. I’ve seen this for quite sometimes. The easiest way is by looking to the way they choose their nickname. Just look around yourself, look at your friends email address, Yahoo ID, mIRC nickname, skype, forum etc.The fact is, girls are more often to put a very unappeasable adjective whether before or after her name. I bet you guys always seen nick like arissya^cute, fifi_comel, gadis_areyou etc. Some of them will choose a word like putri, put3, princess etc to put in front of her names. Or the safest way is to put the word ‘baby’ just for the replacement of the word ‘cute’ itself. BabyFarra, Baby_lisa and many more.Then some of them think why not I choose ‘babycute’? So it equal to cute X 2!Please tell me that I’m wrong. Honestly maybe this is because I never seen a guy using a nickname like Malik^Hensem, Halim_Menawan_Kalbu, Baby-Salahuddin etc.Please tell me that you girls not using that kinda names because you all ‘koya cantik’, but actually just to boost up the confident level and self esteem. Please know that we guys prefer our self judgment in order to decide whether you are pretty or not. Because if you are pretty, we will know it even you are using ‘Keldai^Comot’ as your nick. And I think everybody agrees that usually a girl that claiming herself as a cute, beautiful, pretty etc. are actually the opposite.Waa… this article like declaring a war with the girls huh?! Hahahahhahah

Razz Razz Razz Razz Razz Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked lol! lol! lol! lol! lol!
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

Re: Perempuan memang lebih perasan !!

Post  ^DeSiDErIA^ on Sun Jan 09, 2011 2:45 am

hahahahahahaha...okehhh!!!

Saya perempuan dan saya jarang guna nick2 macam tu untuk mIrc, skype dan juga gtalk. Saya guna ^DeSiDErIA^..haha nick dari saya Form 1. Love mIrc so much. Haha tapi baru-baru ni saya create satu acc skype guna nick ada word comei2 ni..hahaha..bukan nak perasan tapi saje2 sebab nk bergurau senda dengan kawan saya. Layan beb~ =pp

Tapi bese laa pompuan memang suka2 tuleh die comei ke chantekk ke ayu ke. Haha. Saje-saje laa encik. Bukan nak perasan! Ada jeeee laki pun tuleh die ensem, kacak dan bergaya. Alaaaa sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri. Opsss. Tapi saya bukan nak puji pun..hahahahah tapi nak tambah penyedap ayat kot.

Lalalalalala..~~ no war tapi bak kata upin ipin "betoi betoi"..apa encik crewfathi tuleh tu maybe ada benar..Hahahahahahaha..!!! LIKE!

Razz Razz

^DeSiDErIA^
Geng Blogger Junior
Geng Blogger Junior

Posts : 6
Reputation : 0
Join date : 09/01/2011
Age : 31

http://missdesideria.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perempuan memang lebih perasan !!

Post  Team Blogger Crew on Sun Jan 09, 2011 2:57 am

^DeSiDErIA^ wrote:hahahahahahaha...okehhh!!!

Saya perempuan dan saya jarang guna nick2 macam tu untuk mIrc, skype dan juga gtalk. Saya guna ^DeSiDErIA^..haha nick dari saya Form 1. Love mIrc so much. Haha tapi baru-baru ni saya create satu acc skype guna nick ada word comei2 ni..hahaha..bukan nak perasan tapi saje2 sebab nk bergurau senda dengan kawan saya. Layan beb~ =pp

Tapi bese laa pompuan memang suka2 tuleh die comei ke chantekk ke ayu ke. Haha. Saje-saje laa encik. Bukan nak perasan! Ada jeeee laki pun tuleh die ensem, kacak dan bergaya. Alaaaa sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri. Opsss. Tapi saya bukan nak puji pun..hahahahah tapi nak tambah penyedap ayat kot.

Lalalalalala..~~ no war tapi bak kata upin ipin "betoi betoi"..apa encik crewfathi tuleh tu maybe ada benar..Hahahahahahaha..!!! LIKE!

Razz Razz

Hahaha.. apa2 pon relex suda la beb.. hehe.. study lol! lol!
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

Re: Perempuan memang lebih perasan !!

Post  ^DeSiDErIA^ on Sun Jan 09, 2011 3:01 am

Alaaa..penat reply pnjang2..ape encik crew ni..haha..dah bukak topic kena laa sambung diskas..saya leks jaa..tapi sebab ni forum. Kita tulih cara macam forum laa..hahahahaha! =p

^DeSiDErIA^
Geng Blogger Junior
Geng Blogger Junior

Posts : 6
Reputation : 0
Join date : 09/01/2011
Age : 31

http://missdesideria.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perempuan memang lebih perasan !!

Post  Team Blogger Crew on Sun Jan 09, 2011 3:42 am

^DeSiDErIA^ wrote:Alaaa..penat reply pnjang2..ape encik crew ni..haha..dah bukak topic kena laa sambung diskas..saya leks jaa..tapi sebab ni forum. Kita tulih cara macam forum laa..hahahahaha! =p

Haha.. dah pagi oh.. idea tak ada mau tulis banyak2.. apa2 pon.. thank sbb join.. =) apa2 salah.. sila tegur saja ok.. afro
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

Re: Perempuan memang lebih perasan !!

Post  saratuya on Mon Jan 10, 2011 11:18 pm

saya bukan perempuan.Saya wanita ..lebih manisss. pErasan tu perlu untuk lebih confident kot. atau salah satu tindak balas dari perasaan confident terus jadi perasan. Cool Cool
avatar
saratuya
Geng Blogger Junior
Geng Blogger Junior

Posts : 6
Reputation : 0
Join date : 09/01/2011

Back to top Go down

Re: Perempuan memang lebih perasan !!

Post  Team Blogger Crew on Thu Feb 10, 2011 4:08 pm

saratuya wrote:saya bukan perempuan.Saya wanita ..lebih manisss. pErasan tu perlu untuk lebih confident kot. atau salah satu tindak balas dari perasaan confident terus jadi perasan. Cool Cool

Hahaha.. Betul2.. So ? winkwink albino albino
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

Re: Perempuan memang lebih perasan !!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum