Blogger Crew Forum
Sila Daftar Untuk Join Forum Ini.. Setiap Pendaftaran / Post / Masej Ada Pointernya Di Forum Ini. Semua Free Sahaja.. Jika ada Problem.. Sila Report. Untuk Topic Hacking adalah Private.. So Kena Register dulu ya.. Terima Kasih -Admin-
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 28 on Sat Jan 08, 2011 3:26 pm
Latest topics
» Produk Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:53 pm by Teratai Kayangan

» Formula Terkini Pulihkan Dara
Wed Mar 28, 2012 5:51 pm by Teratai Kayangan

» tawaran side income kepada mana-mana individu @ syarikat yang berminat
Sun Jul 17, 2011 8:27 pm by mr.huzaifah

» Jana Pendapatan Dgn Hanya Klik Sajer,,,,
Sun Jul 17, 2011 1:11 am by mohd_oi

» Dalang sebenar BERSIH, bukan Ambiga?
Mon Jul 11, 2011 9:26 am by blogger

» nak buat via i phone
Tue Jul 05, 2011 12:52 pm by zafana

» Agent Topup - jana pendapatan lumayan!
Sun Jul 03, 2011 3:28 am by blogger

» Kami Benci Muka Buku!
Wed Jun 29, 2011 10:54 pm by Team Blogger Crew

» Status Via Ayahanda !
Wed Jun 29, 2011 12:12 pm by Team Blogger Crew

Facebook Pages
Chat Via Blogger Crew
Advertisement

Aduhhh! Dah tak tahan dah!!

View previous topic View next topic Go down

Aduhhh! Dah tak tahan dah!!

Post  Team Blogger Crew on Fri Jan 07, 2011 3:58 pm

Punggung dia bergegar, punggung aku juga bergegar. kami sama-sama sudah tidak dapat menahan!
Aku sudah penat me………, masih juga belum sampai-sampai, dan aku pon tak tahan dia semakin lagi tak tahan!

Dia terhentak dan aku turut ikut terhentak. kami semakin tak tahan! kami sama-sama sehaluan
terus bergegar serta bergoyang-goyang macam nak…… aku semakin ligat me………… Arrrrr..aaaahhhhh..! Aduh! aku dah tak boleh tahan dah!

Kerana terlalu lama bergegar dan bergoyang, dia pun tak tahan lalu meraung

Arrrr..aaaah!
Aduh!
Mana tahan!
Arrrr..aaaahhhhhh!
Sampai kuar air mate aku meraung!
Aku pun berhenti dari mengayuh basikal tu!Kami sama-sama turun dari basikal.
Sambil menyangkung, kami memeriksa tayar basikal yang dah pancit tu.

“Aku dah kata, kita tak boleh naik basikal yang tayarnya dah pancit!”
“Nanti punggung kita pon sakit!”
“Kau nie degil lah!”
“Sudahlah! Kita repair aje dulu tayar basikal nieee dikedai basikal”
AkhZ!!!!
farao affraid Razz tongue
avatar
Team Blogger Crew
Admin

Posts : 148
Reputation : 27
Join date : 06/01/2011
Age : 27
Location : KL

http://crewfathi.in-earth.org/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum